MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Trotse partner Bart de Graaff Foundation

Wij zijn trots op onze samenwerking met De Bart de Graaff Foundation. De Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels bij het starten van hun eigen onderneming. Bikkels zijn jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking en/of chronische ziekte. Ook dit jaar begeleiden wij een Bikkel, en daar zijn we trots op!


Goed werkgeverschap

Onze medewerkers zorgen voor ons succes. Daarom willen we een bedrijf zijn waar mensen graag bij en mee willen werken. Medewerkers kunnen zich bij ons ontwikkelen, daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf en begeleiden we vele studenten op zowel MBO, HBO als WO niveau. Iedere medewerker krijgt de gelegenheid te sporten en we zorgen voor een gezonde voeding.


Zorg voor het klimaat – Duurzaam verzenden

We willen onze impact op het klimaat zo klein mogelijk maken. Daarom kiezen we in veel gevallen voor zuinige voertuigen. En waar mogelijk maken we gebruik van duurzame bronnen zoals groen gas.

Maar wist je dat wij met onze fulfilment diensten meer dan de helft van onze pakketten door heel Nederland per fietskoerier verzenden?